“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

طرز-تهیه-پیتزا-خانگی

آموزش کامل آسان از طرز تهیه پیتزا خانگی با مرغ , سوسیس, مخلوط, گوشت و قارچ … + نکته به نکته (همراه با فوت و فن)

طرز تهیه پیتزا خانگی ۲۰۲۴؛ همراه با آموزش کامل خمیر پیتزای آسان و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا خانگی : گلی خانم برای شما یک مطلب آموزشی آشپزی از تهیه و پخت و سری نکات مهم برای پیتزا را آورد است با ما همراه باشید شما می‌توانید در این مقاله با خواندنش یک پیتزای خوشمزه و خانگی برای خود و مهمانان خود تهیه و تدارک ببینید فقط باید کمی تایم بگذارید و این مقاله را بخوانید کمی تأمل کنید مطمئن باشید که دستور پخت پیتزا را با آسان‌ترین روش و خوشمزه‌ترین روش دستتان می‌آید ما در این مقاله کامل و جامع به صورت عامیانه و راحت به شما آموزش داده‌ایم.

طرز-تهیه-پیتزا-خانگی

طرز تهیه پیتزا ساده خانگی ایرانی

در اول اصلاً قصد داریم به شما بگوییم یا شما از خودتان بپرسید پیتزا یعنی چه؟ پیتزا به ایتالیایی همان : Pizza است که یک نوع غذایی می‌باشد با استفاده از نان گرد که در داخل فر گاز ستر و یا تنور به روش‌های مختلف آماده و پخت می‌شود که برای طعم دهی این غذا از یک سری مواد استفاده می‌شود که شامل سس, گوجه فرنگی, فلفل, دلمه, زیتون, انواع گوش مثل مرغ یا گوشت گوساله و گوسفند و یک سری مواد دیگر که به دلخواه روی آن ریخته می‌شود و با استفاده از پنیر پیتزا که یک ماده چسبنده است این مواد را به خمیر(نان) می‌چسباند فیکس می‌شود بسیار خوشمزه و پرمخاطب می‌باشد و اکثر مردم مخصوصاً بچه‌ها غذای مورد پسند آنها هست.

پیتزا دارای تنوع بسیار زیاد است که این تنوع بستگی به طعم آن دارد ما در اینجا یک سری موارد از تنوع پیتزا را به شما می‌گوییم ولی مقصد و کار اصلی ما در اینجا پخت یتزای خانگی می‌باشد. و در پیتزای خانگی بیشتر با طعم مرغ و گوشت و قارچ و یا سوسیس مورد استفاده قرار می‌گیرد اید بدانید که لذت درست کردن این غذای بسیار خوشمزه مخصوصاً در آشپزخانه منزل خود با روشی که ما در اینجا به شما می‌گوییم حتی اگر شما قصد برگزاری مهمانی یا عصرانه دوستانه‌ای دارید پیشنهاد می‌کنیم این غذا را درست کنید با تهیه و تدارک این غذا با دستان شما کدبانو بودن خود را به مهمانان خود ثابت می‌کنید.

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

جدیدترین تزئینات پیتزا خانگی با مواد مختلف موجود در منزل بسیار آسان وزیبا چشمگیر

قصد داریم یک پیتزای پرمخاطب و پرطرفدار را در اینجا به شما آموزش دهیم که پیتزای مخلوط می‌باشد از غذاهایی هستش که بسیار به آسانی با در دسترس داشتن مواد, آن را به راحتی تهیه آماده میکنید و نوش جان میفرمایید. در ابتدای کار شما باید اول خمیر پیتزا تهیه کنید که می‌توانید آماده از بیرون بگیرید و یا می‌توانید خودتان با یک سری از مواد که ما در ادامه بهتان می‌گوییم آماده کنید.

این دستور خمیر پیتزا بسیار آسان و برای افراد مبتدی هم مناسب می‌باشد یک بافت بسیار نرم و خوشمزه‌ای برای شما به یادگار می‌گذارد و نیاز به مواد بسیار زیادی هم نیست در عین راحتی فوق العاده خوشمزه و لذیذ باشد.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی آسان و خوشمزه (این خمیر برای غذاهای فست فودی مناسبه)

  1. خمیر مایع: 1 قاشق غذا خوری (مخمر فوری) شما فقط به ۱ بسته استاندارد مخمر (۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری) برای انجام کار نیاز دارید.
  2.  آرد: 3 پیمانه ★از آرد سفید همه منظوره استفاده کنید. اگر عاشق نان سبوس دار هستید، به جای آن این خمیر پیتزای سبوس دار را امتحان کنید.
  3.  نمک: ★ ۱ قاشق غذاخوری
  4.  شکر: 4 قاشق غذا خوری۱ قاشق غذاخوری شکر فعالیت مخمر را افزایش می دهد و خمیر را نرم می کند، به خصوص زمانی که با کمی روغن زیتون همراه شود.
  5. تخم مرغ: ★ ۱ عدد
  6.  روغن مایع: ★ ۶ قاشق غذا خورییا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر طعم فوق العاده ای به خمیر می دهد.
  7.  شیر ولرم و یا آب ولرم: ★ ۱ پیمانه این دستور خمیر پیتزا را با مقادیر مختلف آب تست کردم. ۱ و ۱/۳ فنجان مقدار مناسبی است. از آب گرم برای کاهش زمان افزایش استفاده کنید، حدود ۱۰۰-۱۱۰ درجه فارنهایت. هر چیزی بیش از ۱۳۰ درجه فارنهایت مخمر را می کشد.

دستور تهیه خمیر پیتزا خانگی

در ابتدای کار باید خمیر مایع شکر آب را با هم مخلوط کنیم در یک ظرف دربداری و در آن را ببندی در محیط آشپزخانه اجازه بدهیم یک ربع زمان بگذرد تا خمیر مایه عمل کند.

بعد از عمل کردن خمیر مایع تخم مرغ را با نمک و روغن مخلوط کرده تا تخم مرغ از لختگی در بیاید بعد از تایمی که این مواد را به هم زدیم خمیر مایع ا به این موارد اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم و کم کم باید آرد را به این مواد اضافه کنیم که این بستگی به کیفیت آرد شما دارد با احتیاط مواد و آرد را اضافه کنید گر دیدید خمیر زیاد به دست شما می‌چسبد با روغن دستتان را چرب کنید و خوب ورز بدهید که حدوداً می‌گویند صد مرتبه ورز دهید ( همان ۱۰ دقیقه) باید مواد خوب و کامل یکدست شود بعد یک ظرف دیگر را بردارید کمی روغن و آرد بپاشید و خمیر را داخل آن بگذارید تا استراحت کند و یا در ظرف را بگذارید از سلفون نایلون هم می‌توانید استفاده کنید بعد یک پارچه کلفت یا پتو روی تشت یا ظرف بگذارید تایم بدهید تا خمیر استراحت کند عمل بیاید ه حدوداً بین یک و نیم تا ۲ ساعت زمان می‌برد.

بعد از گذشتن یک و نیم تا دو ساعت دست خود را باید چرب کنید پف خمیر را بگیرید و از خمیر استفاده کنید باید بدانید که این خمیر این دستور برای ذاهای فست فودی مناسب می‌باشد و یک خمیر همه کاره است یک نکته  مهمتر اینکه اگر از این دستور خمیر استفاده کنید شما می‌توانید تا یک هفته این خمیر را داخل نایلون و توی یخچال و از آن استفاده کنید.

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

مواد لازم برای تهیه پیتزای خانگی

  1. خمیر پیتزا : ★ به میزان لازم ★
  2. پنیر پیتزا : ★ به میزان دلخواه ★
  3. گوشت چرخ کرده : ★ ۱۰۰ گرم
  4. سینه مرغ : ★ ۱۰۰ گرم ★
  5. قارچ : ★ ۲۰۰ گرم
  6. ذرت : ★ ۱ قاشق غذا خوری
  7. فلفل دلمه ای رنگی : ★ ۴ قاشق غذاخوری
  8. پیاز : ★ ۱ عدد متوسط
  9. گوجه : ★ ۱ عدد
  10. سس پیتزا : ★ ۱ قاشق غذاخوری
  11. آویشن و پاپریکا : ★ به میزان دلخواه
  12. نمک و فلفل : ★ به میزان دلخواه
  13. روغن : ★ به میزان دلخواه
  14. زیتون  : ★ برای تزیین
  • برای درست کردن پیتزای خانگی اون هم از نوع مخلوط که بسیار پرطرفداره اول باید خمیری که تهیه کردیم در ابتدای کار از داخل ظرف بیرون آوریم کمی ورز دهیم خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده هر قسمت از خمیر را به شکل گلوله‌ای در بیاوریم سپس در یک سطح صافی قرار بدهیم آرد بپاشیم و با وردنه یا با دست فرض دهیم ظرفی که قرار است در آن پیتزا پخته شود باید چرب کنیم و بعد خمیر را روی آن قرار دهیم ورز دهیم شکل دهیم تا خمیر با ظرف پیتزا شکل بگیرد. حدوداً خمیر را ۲۰ دقیقه نار می‌گذاریم تا خوب خمیر استراحت کند.
  • و اینجاست که کار اصلی موادگذاری شروع می‌شود مواد پیتزای مخلوط ابتدا باید سینه مرغ یا گوشت را به صورت مکعبی یا خرد خورد و ریز انجام شود و با مقداری روغن نمک فلفل زعفران ادویه آویشن سرخ شود کنار بگذاریم تا از داغی آن کم شود.
  • یک عدد پیاز را قدار آن را گفته‌ایم در ابتدا پوست می‌کنید به صورت خلال و کاملاً نازک خرد می‌کنید با روغن تفت می‌دهید تا نرم شود.
  • در اینجا شما می‌توانید اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید به پیاز  اضافه کنید و کمی سرخ کنید و تفت بدهید تا کاملاً رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند سایر ادویه‌ها در این مرحله باید استفاده کرد مانند فلفل زردچوبه آویشن پابریکا و یا ادویه‌های مخصوص پیتزا استفاده کنید هم بزنید.
  • بعد از این موارد گفته شده باید قارچ‌ها را که قبلاً شسته‌اید به صورت حلقه حلقه خرد کنید. و همچنین د از این مراحل باید از فلفل دلمه‌ای که قبلاً ریز کرده و نگینی کرده‌اید و یا زیتون که ریز شده و هسته آن درآورده شده استفاده کنید و روی خمیر بپاشید. گوجه فرنگی را در این مرحله که قبلاً ریز کرده‌اید به صورت نگینی اضافه کنید.
  • مرحله‌ای رسیده‌ایم که باید مواد ترکیب شده را روی خمیر قرار دهید میری که روی ظرف پیتزا گذاشته‌اید مرتبش کنید از سس مخصوص پیتزا یا سس چکاپ استفاده کنید و روی خمیر بپاشید و پخش کنید.
  • بعد از این مراحل باید روی خمیر ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته بعد مواد را بریزیم که شامل گوشت‌های چرخ کرده مواد سرخ شده دیگر می‌باشد. سایر موادی که در بالا بهتان گفتیم را روی خمیر ریخته به صورت پراکنده پخش کنید گر ادویه‌ای مد نظرتان هست بپاشید و بعد از گذاشتن تمام مواد دوباره باید پنیر پیتزا بریزیم نکته مهم که باید بدانید این است هرچه پنیر پیتزا بیشتر باشد پیتزا خوشمزه‌تر می‌شود اما مقدار این پنیر پیتزا کاملاً ه دلخواه می‌باشد.
  • هر نکته‌ای که مهم بود به صورت مرحله مرحله به شما عزیزان گفتیم تا یک پیتزای خانگی بسیار خوشمزه و آسان درست کنیم عد از گذراندن این مراحل شما باید ظرف پیتزا را داخل فر توستر و حتی می‌توانید اگر این موارد را ندارید داخل ماهیتابه بگذارید با شعله کم تایم بدهید تا بپزد بعد از پخته شدن نوش جان و میل کنید.

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

طرز تهیه پیتزا مخلوط

و اما در آخر به شما یک سری تزیینات جالب و جذاب هم نشان می‌دهیم که پیشنهاد می‌کنیم این تصاویر را برای تزیین پیتزا خانگی خود ببینید که اگر قرار است برای مهمانانتان آشپزی کنید این تزیینات را هم انجام دهید. همچنین یک سری نکات ریز نه گیج کننده و عامیانه به شما کدبانوهای عزیز عرض می‌کنیم پس بهتر است علاوه بر خواندن و دیدن این مقاله این نکات را هم بخوانید

  1. برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن تردتر شود.
  2. سبزیجات و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
  3. برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
  4. برای تهیه پیتزای مخلوط می‌توانید از مواد دیگر مانند کالباس و سوسیس و سایر گوش‌های دیگر هم استفاده کنید
  5. زمانی که شما برای آماده سازی و پخت این پیتزا لازم دارید حدوداً ۲۰ دقیقه می‌باشد.
  6. زمان انتظار برای پخت که داخل فر قرار می‌گیرد حدوداً بین ۲۰ تا نیم ساعت است.
  7. از این پیتزای مخلوط خانگی شما می‌توانید در وعده‌های غذایی مانند ناهار و شام حتی دورهمی و جشن‌ها هم استفاده کنید.
  8. باید بگوییم این مقدار موادی که ما در این مقاله به شما گفته‌ایم برای چهار نفر مناسب و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرز تهیه پیتزا ساده با مرغ

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

طرز تهیه پیتزا خانگی در ماهیتابه

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

فیلم طرز تهیه پیتزا ساده خانگی

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر

“طرز تهیه پیتزا خانگی” آسان ترین روش بسیار خوشمزه در ماهیتاب, توستر, فر بدون فر

طرز تهیه پیتزا ساده با سوسیس

★★★★★

طرز تهیه پیتزا خانگی

در این مطلب با جدیدترین مدل طرز تهیه پیتزا خانگی آشنا شدید که امیدواریم مورد قبول شما عزیزان قرار گرفته باشد و توانسته باشید با الگو برداری از اینجا ایده گرفته باشید. در صورت تمایل برای تماشای انواع مدلها کلیک کنید. همچنین میتوانید پیج اینستا گلی خانم را دنبال کنید.

نظرات بسته شده است.