تزیین پیراشکی برای جشن های متنوع و تولد دورهمی تکی و دیسی
تزیین پیراشکی ۲۰۲۳؛ در طرح های جدید
تزیین پیراشکی برای جشن های متنوع و تولد دورهمی تکی و دیسی در مجله مد گلی خانوم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر به دنبال مدلهای جدید و ترند سال هستید به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید!
پیراشکی غذایی است که برای عصرانه, مهمانیهای دورهمی زنانه, جشن, تولد به صورت فینگر فود ساده و دیسی در شکلهای مختلف استفاده میشود ما در اینجا قصد داریم از تزیینات بسیار زیبا و جدید شما را مطلع کنیم. درست کردن پیراشکی میتواند ساده و یا با انواع گوشت مرغ و گوساله.. باشد.
به جای گوشت میتوانید از سینه مرغ یا سوسیس استفاده کنید.در صورت تمایل سینی فر را کمی چرب کنید و پیراشکیها را با فاصله درون سینی فر بچینید و با زرده تخم مرغ و یک قاشق غذا خوری روغن مایع، رو مال کنید.
تزیین پیراشکی برای جشنواره غذا | تزیین پیراشکی گوشت برای تولد | کاغذ تزیین پیراشکی
جدیدترین ژورنال تزیین پیراشکی 1402 در طرح های جدید همراه با فینگرفود میز مزه
این مقاله از مجله مد گلی خانوم راهنمای شما برای جدیدترین طراحیها و مدلهای تزیین پیراشکی است. برای آماده سازی مواد درون پیراشکی میتوان از سیب زمینی سرخ شده به صورت نگینی هم استفاده کنید. در صورت تمایل میتوان جعفری هم به مواد بزنید تا خوش عطر و خوشمزه شود.
تزیین پیراشکی برای جشنواره غذا با کنجد
ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید سپس با روغن درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. پس از آن، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
تزیین پیراشکی گوشت برای تولد با دورچین زیتون
سپس گوشت چرخ کرده را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شود. پس از اینکه گوشتها سرخ شدند، قارچها و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید و اضافه کنید. سپس آن را کمی تفت دهید تا نرم شوند.
تزیین دونات برای مدرسه
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و سرخ کنید تا طعم خامی آن گرفته شود سپس تابه را کنار بگذارید و منتظر بمانید تا مواد خنک شوند.
تزیین ظرف پیراشکی داخل سینی با گوجه
خمیرهای قالب زده را بردارید و از مواد گوشتی که درست کردید روی آن بریزید. سپس پنیر پیتزا را به دلخواه روی آن بریزید و لبه خمیر را روی مواد بر گردانید تا به صورت یک نیم دایره در بیاید.
تزیین پیراشکی پیتزا با سبزی
سپس لبههای خمیر را با چنگال روی هم فشار دهید تا به هم بچسبد. هنگامی که تمام خمیرها را با مواد گوشتی پر کردید، کنار بگذارید. سپس تابهای بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از اینکه روغنها داغ شدند، پیراشکیها را درون آن سرخ کنید. در این هنگام پیراشکی گوشت شما آماده سرو است. میتوانید با سس مورد علاقه خود میل کنید.
پیچیدن پیراشکی به شکل مختلف و جالب جدید
میتوانید روی پیراشکیها را با کنجد سفید بپوشانید تا مجلسی تر شود.میتوانید پیراشکیها را در فر بپزید به این صورت که فر را ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس پیراشکیها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر گذاشته تا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه
چرا پیراشکی ها پف لازم را ندارند؟ یکی از مهمترین دلیلهای پف نکردن پیراشکی استفاده از خمیرمایه تاریخ گذشته است. دلیل دیگر هم احتمالا این است که دمای شیر مورد استفاده خوب نبود یعنی یا خیلی سرد یا خیلی داغ بوده است. پس در نظر داشته باشید که شیر برای مخلوط شدن با پودر خمیرمایه باید ولرم باشد.
دستمال پیراشکی
روشهای دیگری برای تهیه خمیر وجود دارد؟ پیراشکی، این غذای روسی، را میتوان با طعمهای متفاوت، خمیرهای نمکی و شیرین تهیه کرد. آسانترین راه برای تهیه این خمیرها در کتاب کاله قبلا تهیه شده است که میتوانید خمیر پیراشکی و طرز تهیه آن و طرز تهیه خمیر پیراشکی با خمیر مایه را بخوانید.
آیا خمیر پیراشکی را میتوان زودتر آماده کرد؟ بله. اگر میخواهید در زمان خود صرفهجویی کنید یک روز قبل خمیر پیراشکی را آماده کرده و دوناتها را قالب بزنید. بعد از آماده شدن روی ورقه پخت بگذارید و روی آن را با یک پلاستیک یا پارچه بپوشانید. به مدت یک شب پیراشکیها را در یخچال بگذارید تا در اصطلاح خمیر خوب ور بیاید. بعد از آنکه از یخچال بیرون آوردید اجازه دهید به مدت یک ساعت به دمای محیط برسد. در انتها پیراشکیها را سرخ کرده و در شکر بغلتانید.
طرز تهیه خمیر پیراشکی با خمیر مایه
مرحله اول آب ولرم را با شکر مخلوط کنید سپس خمیر مایه فوری را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و آنها را هم بزنید و کمی به آن زمان دهید تا خمیر مایه به عمل آید. به عمل آمدن خمیر مایه حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد و خمیر مایه پف میکند. شکر به میزانی نیست که خمیر شما را شیرین کند اما آن را حذف نکنید زیرا برای به عمل آمدن خمیر مایه لازم است.
مرحله دوم
در مرحله بعد تخم مرغ را خوب هم بزنید تا سفیده و زرده آن خوب مخلوط شوند و به اصطلاح کاملا کف کنند سپس روغن را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مخلوط خمیر مایه را به تخم مرغ و روغن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. (در این مرحله از همزن استفاده نکنید.)
مرحله سوم
آرد و نمک را الک کنید سپس آن را کم کم به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و در حین اضافه کردن با قاشق هم بزنید. تا زمانی که مخلوط خود را بگیرد آرد و نمک را اضافه کنید و هر زمانی که خود را گرفت و جمع کرد از اضافه کردن آن دست بکشید حتی اگر کل مقدار آردتان مصرف نشده بود.
مرحله چهارم
بعد از این مرحله باید با دست وارد کار شوید و خمیر به دست آمده را با دست ورز دهید تا به یک خمیر نرم و لطیف برسید که به دست تمیزی که خمیری نباشد نچسبد. در صورتی که خمیرتان خیلی چسبناک بود میتوانید مقداری آرد به آن اضافه کنید.خمیر را داخل یک کاسه که کمی چرب کردهاید قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید.کاسهتان را برای مدت ۱ تا ۲ ساعت در جای نسبتا گرم قرار دهید تا خمیرتان پف کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
مرحله پنجم
حدود یک چهارم از خمیر را جدا کنید و روی تخته قرار دهید و با وردنه آن را پهن کنید تا ضخامت آن به حدود ۲ میلیمتر برسد. برای اینکه خمیرتان به وردنه نچسبد روی آن کمی آرد بپاشید.با یک قالب دایرهای که سایز مورد نظر شما را دارد روی خمیر پهن شده قرار دهید و اضافههای آن را ببرید.خمیرهای بریده شده را روی کاغذ روغنی که سطح آن را آرد پاشی کردهاید قرار دهید.میتوانید خمیرهای آماده شده را همان زمان استفاده کنید و پیراشکیهای خود را آماده کنید یا میتوانید با همان کاغذ روغنی داخل کیسه فریزر بگذارید و داخل فریزر قرار دهید و در زمان لازم از آن استفاده کنید.فقط بعد از اینکه آنها را از فریزر خارج کردید به آن زمان دهید تا یخ آن آب شود.
برای خوشعطر شدن مایه گوشت پیراشکی چه باید کرد؟ برای داشتن پیراشکی خوشعطر و خوشمزه میتوانید از سیر و آویشن استفاده کنید. بعد از آنکه پیازها کمی سبک شدند، سیر خردشده را به آن اضافه کنید تا همراه دیگر مواد مخلوط شود. همزمان با مخلوط کردن ذرت، هویج و فلفل دلمهای هم میتوانید آویشن به آنها بزنید و در تابه را ببندید تا مزه و عطر آن با مواد قاطی شود.
در صورت داشتن رژیم غذایی، چگونه میتوان پیراشکی تهیه کرد؟ اگر در رژیم غذاییتان نمیتوانید از روغن سرخکردنی استفاده کنید، بعد از آماده شدن خمیرهای پیراشکی، آنها را با فاصله در سینی فر بچینید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. برای طلایی شدن آنها هم تنها کافیست که دو تا سه دقیقه روی آن را گریل کنید.
آیا تنها میتوان با گوشت و قارچ پیراشکی تهیه کرد؟ خیر. پیراشکی به روشهای متفاوتی تهیه میشود، از آنجا که آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل به حساب میآورند، میتوانید داخل آن را با مرغ پختهشده، انواع سبزیجات مانند اسفناج، ژامبون و سوسیس پر کرده و سرخ کنید.
فوت و فنهای تهیه خمیر پیراشکی شکری که در مرحله اول داشتید، به میزانی نیست که خمیر را شیرین کند بنابراین آن را حذف نکنید چون برای به عمل آمدن خمیر مایه لازم است.
میتوانید خمیرهای پیراشکی آماده شده را همان زمان استفاده کنید و پیراشکیهای خود را آماده کنید یا میتوانید با همان کاغذ روغنی داخل کیسه فریزر بگذارید و داخل فریزر قرار دهید و در زمان لازم از آن استفاده کنید. فقط بعد از اینکه آنها را از فریزر خارج کردید به آن زمان دهید تا یخ آن آب شود.
خمیر پیراشکی را میتوان از خمیرها و آردهای مختلف تهیه کرد حتی میتوان در آن از خمیر مایه استفاده نکنید یا آن را به کمک ماست بپزید.
در این مطلب با جدیدترین مدل تزیین پیراشکی آشنا شدید که امیدواریم مورد قبول شما عزیزان قرار گرفته باشد و توانسته باشید با الگو برداری از این مدلهای شیک و جذاب ایده گرفته باشید. در صورت تمایل برای تماشای انواع مدلها کلیک کنید.