دسر باواریا ” ۲۰۲۵؛ دیزاین تک نفره و قالبی عمی بینظیر شکلاتی با ژله!a
مدل دسر باواریا ۱۴۰۴ بسیار زیبا با طعمی بینظیر همراه با دیزاینهای مختلف تزیین شده با بیسکویت انواع پودرها به صورت تک نفره و قالبی
دسر باواریا ۲۰۲۵؛ در طرح های جدید
دسر باواریا: دسر باواریا (Bavarois) یک دسر کلاسیک فرانسوی و بسیار خوشمزه است که بافتی کرمی و سبک دارد. این دسر شبیه پاناکوتا است، اما با استفاده از خامه و ژلاتین غلیظتر و حجیمتر میشود. در ادامه طرز تهیه دسر باواریا را آوردهام.
درودی پر از انرژی به شما دوستان عزیز امروز قصد معرفی دسر باواریا ” ۲۰۲۵؛ دیزاین تک نفره و قالبی عمی بینظیر شکلاتی با ژله در مجله مد گلی خانوم امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر به دنبال مدلهای جدید و ترند سال هستید به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید! بنابراین، با ما همراه شوید تا دنیای شگفتانگیز مدلهای دسر باواریا را کشف کنید! در ادامه در بخش مد و زیبایی گلی خانم همراه ما باشید.
جدیدترین ژورنال دسر باواریا ۱۴۰۴ در طرح های بسیار شیک و فوق العاده لاکچری
این مقاله از مجله مد گلی خانوم راهنمای شما برای جدیدترین طراحیها و مدلهای دسر باواریا است.
مواد لازم
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
- خامه قنادی: ۱ پیمانه (خامه صبحانه نیز میتواند جایگزین شود)
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- میوهها یا سس میوه برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه:
- آمادهسازی ژلاتین پودر ژلاتین را با ۲-۳ قاشق غذاخوری آب سرد در یک ظرف کوچک مخلوط کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا ژلاتین پف کند و نرم شود. سپس ظرف را به روش بنماری (روی بخار آب) قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل شود و شفاف شود.
- تهیه کرم زرده تخممرغ زردههای تخممرغ و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگ آنها روشن شود و مایع غلیظ و کرمرنگی به دست آید.
- گرم کردن شیر شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید تا نزدیک به جوش برسد، ولی نجوشد. سپس شیر گرم را به آرامی و به تدریج به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا زردهها نبندند.
- پخت کرم مخلوط شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود (به دمای حدود ۸۰ درجه برسد). سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
- اضافه کردن خامه خامه قنادی را جداگانه هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را به مخلوط شیر و زرده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
- ریختن در قالب و سرد کردن مخلوط آماده شده را در قالبهای مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا حداقل ۴ ساعت (یا بهتر است یک شب) بماند و کاملاً ببندد.
- تزیین و سرو بعد از بستن، دسر باواریا را از قالب خارج کنید و با میوههای تازه مثل توتفرنگی، تمشک، یا سس میوههای دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. این دسر بافتی لطیف و طعمی خامهای و لذیذ دارد و به راحتی میتواند به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه در مهمانیها سرو شود.
****************
دسـر بـاواریا با ژله
دسـر بـاواریا پرتقالی
طرز تهیه دسـر بـاواریا مجلسی
کرم بـاواریا رزا منتظمی
فیلم دسـر بـاواریا
دسـر بـاواریا نی نی سایت
دسـر بـاواریا شکلاتی
دسـر کرم بـاواریا
تزیین دسـر با پودر نارگیل
دسـر بـاواریا مجلسی
تزیین دسـر با انار
دسـر بـاواریای توت فرنگی
آموزش دسـر بـاواریا
دسـر بـاواریا بدون تخم مرغ
طرز تهیه دسـر بـاواریا مجلسی
دسـر بـاواریا با ژله
دسـر بـاواریا دو رنگ
دسـر بـاواریا پرتقالی
دسـر بـاواریا موزی
دسـر بـاواریا با موز
دسـر بـاواریا شکلاتی
****************
دسر باواریا ۲۰۲۵ – ۱۴۰۴
در این مطلب با جدیدترین مدل دسر باواریا آشنا شدید که امیدواریم مورد قبول شما عزیزان قرار گرفته باشد و توانسته باشید با الگو برداری از این مدلهای شیک و جذاب ایده گرفته باشید. در صورت تمایل برای تماشای انواع مدلها کلیک کنید. همچنین میتوانید پیج اینستا گلی خانم را دنبال کنید.